A sonkát, a főtt tojást, a csemege uborkát és a lilahagymát felkockázzuk. A tejfölt elkeverjük a majonézzel, és belekeverjük az összeaprított alapanyagokat.
A vizet felforraljuk a húsleveskockával. Ha felforrt, hozzáadjuk a zselatint. Habverővel elkeverjük és felforraljuk. Még langyosan összekeverjük a tojásos keverékkel, majd tortaformába simítjuk, és kihűtjük.
A tojást keményre főzzük, és kihűtjük. Félbevágjuk, a sárgáját félretesszük, a tojások szélét becakkozzuk. A tojássárgáját kikeverjük a krémsajttal, a sóval és a borssal, majd golyót formázva visszatesszük a tojásba. A kiscsibék szemét kirakjuk borsból, a csőrét paprikából formázzuk. Ezzel díszítjük a vendégváró tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.