Elkészítés: A mogyorót ledaráljuk, liszttel és sóval elkeverjük, majd a vajat a keverékre csipegetjük. Ezután hozzáadjuk a vaníliarúd belsejét, a reszelt citromhéjat. Az egészet elmorzsoljuk, majd a tojássárga hozzáadása után a tésztát simára gyúrjuk. (A tésztát érdemes előre elkészíteni, és 1 éjszakán át hűtőben pihentetni.)
Másnap a tésztát kis adagokban nyújtjuk ki kb. 3 mm vastagra. Én szív alakú sütiformával készítettem el a kekszeket. A kekszeket kb. 170 C-on 8-10 percig sütjük.
Az étcsokit felolvasztjuk és a kekszek alját olvasztott csokiba mártjuk. Ezután a kekszeket egy szilikonos papírra szedjük, ahol a csokoládé meg tud szilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.