Elkészítés: Először a tojásokat verjük fel, a továbbiakban a felsorolási sorrendben hozzákeverjük a többi alapanyagot. Utoljára a sütőporral elkevert lisztet egy fakanállal beleforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 190 fokon 35 perc alatt megsütjük. Még forrón megkenjük nutellával.
Az aprított mogyorót szárazon megpörköljük. 1 evőkanállal a díszítéshez félreteszünk, a többit a nutellára szórjuk.
A krémhez a hozzávalókat simára keverjük és felfőzzük. Kihűtjük, és a vajjal habosra keverjük. A kihűlt süteményre kenjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a krémre simítjuk. A félretett mogyoróval megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.