Elkészítés: A mogyorót, a diót és a xilitet összedaráljuk, majd összedolgozzuk a tojássárgájával és az aromával. Jó fél órára a hűtőbe tesszük.
Közben a csokikrémhez gőz fölött megolvasztjuk a csokoládét, és hozzákeverjük a szobahőmérsékletű tejszínt.
A mogyorós masszát vékonyra nyújtjuk, pillangós kiszúróval kiszaggatjuk, kb. 10 percre előmelegített sütőbe tesszük, majd mikor kisült és kihűlt, akkor megkenjük a csokikrémmel, és kettesével összeragasztjuk.
Sokáig elállna... ha nem falnánk fel egyből. :D
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.