Előkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, és áttörjük. A póréhagymákat megmossuk, megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A mézet összekeverjük 4 evőkanál szójaszósszal, és bekenjük vele a pulykaszeletek egyik oldalát. Világosra pirítjuk 1 evőkanál olajban a fokhagymát és a póréhagymát, hozzáadjuk a mogyorót, majd a maradék szójaszósszal és borssal ízesítjük. A keverék egy részét szétosztjuk a húson, felgöngyöljük, és hústűvel vagy fogpiszkálóval megtűzzük. A tetejét megszórjuk az étkezési keményítővel. A maradék olajat felforrósítjuk, ebben a roládokat minden oldalról megpirítjuk. Felöntjük az erőlevessel, és fedő alatt kb. 50 perig pároljuk. A maradék pórés keveréket megmelegítjük, és a roládokat ezzel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.