Elkészítés: A sütőt 210 fokra (légkeverésesnél 190 fokra) melegítjük. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztához a vajat a cukorral és a tojássárgájával habosra keverjük. Apránként hozzákeverjük a tejfölt, a kakaóport, a szódabikarbónát és a lisztet. A tésztát a sütőben középen kb. 30 percig sütjük. Kiborítjuk a tepsiből, és hűlni hagyjuk.
A *mohához* a vajat kis lángon megolvasztjuk, és hagyjuk kihűlni. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük, beleszórjuk a porcukrot. A még folyékony vajat belekeverjük. A tojáshabot a hideg tésztára simítjuk, és egyenletesen megszórjuk kávéval. A süteményt hideg helyen pihentetjük 20 percig. Egy idő múlva a tojáshab zöldre színeződik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.