Elkészítés: Egy edényben állandó keverés közben nyílt lángon felforraljuk a sütemény hozzávalóit (a liszt kivételével). Miután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a lisztet is.
A sütőlemezeket étolajjal vékonyan bekenjük, és nagyon kevés liszttel meghintjük. A tésztamasszából kiskanállal mandulányi kis halmokat formálunk a sütőlemezekre, egymástól 5 cm távolságra.
A süteményt előmelegített (160-180 fokos) sütőben 6-8 perc alatt megsütjük.
Teljesen lapos, kerek süteményeket kapunk, amelyek akkor szépek, ha a szélük barnás, a közepük felé pedig világosodnak. 2-3 perccel a sütés után késsel felszedjük az egyes darabokat, mert később törik a sütemény!
A teljes kihűlés után olvasztott, étolajjal hígított étcsokoládéval bevonjuk a sütemények alját. A csokoládé megdermedése után tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.