Elkészítés: A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk. Mindegyikre rászeletelünk némi mozarellát és pár szem olajbogyót, majd feltekerjük őket. Végül rátekerünk a hússzeletekre 1-1 szelet bacont, és fogpiszkálóval összetűzzük. Kiolajozott tepsibe fektetjük őket, alájuk öntünk kb. 1 dl vizet, és alufóliával lefedve kb. 35 percig puhítjuk őket 220 fokos sütőben. A végén levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük őket.
Ha nem akarunk vacakolni a körettel, esetleg bedobálhatunk mellé egy pár félbevágott krumplit, amit a hússal együtt megsütünk. Nagyon jól illik hozzá a párolt zöldbab is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.