Elkészítés: A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk. Mindegyikre rászeletelünk némi mozarellát és pár szem olajbogyót, majd feltekerjük őket. Végül rátekerünk a hússzeletekre 1-1 szelet bacont, és fogpiszkálóval összetűzzük. Kiolajozott tepsibe fektetjük őket, alájuk öntünk kb. 1 dl vizet, és alufóliával lefedve kb. 35 percig puhítjuk őket 220 fokos sütőben. A végén levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük őket.
Ha nem akarunk vacakolni a körettel, esetleg bedobálhatunk mellé egy pár félbevágott krumplit, amit a hússal együtt megsütünk. Nagyon jól illik hozzá a párolt zöldbab is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.