Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, amikor kihűlt, a tetejét levágjuk, és a belsejét kivájjuk. A burgonyákat sütőtepsibe tesszük.
Az apró kockára vágott mozzarellát a jól lecsepegtetett kukoricával, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott tavaszi hagymával összeforgatjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a burgonyákba töltjük. Végül az így töltött burgonyákat paradicsomszeletkékkel díszítjük. A szalonnaszeleteket egyenként lazán felcsavarjuk, majd a burgonyák mellé tesszük a tepsibe.
Az egészet forró sütőbe téve megsütjük. Tálaláskor a mozzarellás kukoricával töltött burgonyahajókat kettesével tányérra tesszük, végül ráhelyezzük a sült szalonnát. Bazsalikomlevéllel és tavaszi hagyma zöldjével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.