Elkészítés: Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Beletesszük a pirospaprikát, majd kevés paradicsomlével simára keverjük. Ebbe beletesszük a darálthúst. Ezt ízesítjük sóval, borssal, oregánóval és ételízesítővel, majd készre főzzük. Ezidő alatt megfőzzük a tésztát. Leforrázzuk a paradicsomokat, hogy le tudjuk húzni a bőrét, majd karikákra vágjuk. A mozzarellát is vékony szeletekre vágjuk. Összekeverjük a tejfölt a tojásokkal (ezt megsózzuk). Jénaiba rétegezzük a tésztát, a húst, a paradicsomot, a mozzarellát, majd megszórjuk bazsalikommal. Ezt folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak, legfelülre mozzarella kerüljön. Ráöntjük a tojásos tejfölt. Lefedve kb. 20 pecig, majd fedő nékül is ugyanennyi ideig 180 fokon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.