Elkészítés: A ceruzababot megmossuk végeit levágjuk, 5 percre sós, forrásban lévő vízbe dobjuk, majd jéghideg vízbe szedjük. Ha a bab kézmelegre hűlt, 10-12 babot összefogva 1-2 szelet baconbe csavarjuk, és tepsibe vagy sütőrácsra téve sütőben vagy grillen megsütjük.
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 2-2 szelet bacont és 1-1 szelet mozzarella sajtot. A csirkemelleket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
A bundás töltött csirkemellet a baconös zöldbabbal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.