Elkészítés: 1. 15 dkg tejszínt, 10 dkg joghurtot és 5 dkg porcukrot elkeverünk.
2. A muskotályos bort felére beforraljuk, és hozzátesszük a joghurtos krémhez.
3. A zselatinlapokat 2-3 percre hideg vízbe áztatjuk.
4. A maradék 20 dkg tejszínt habbá verjük.
5. A joghurtos krémből 1 dl-t kiveszünk, és abban feloldjuk a zselatint.
6. A habbá vert tejszínt, majd a zselatint is a krémhez adjuk.
7. A krémet 8-10 cm átmérőjű formákba töltjük, amiből ki tudjuk majd borítani.
8. A szőlőt leszemezzük, a szemeket félbe vágjuk, a habba nyomogatjuk.
9. A tetejét megszórjuk müzlivel, és 3-4 órára hűtőbe tesszük.
10. A hűtőből kivéve, vékony pengéjű késsel körbevágjuk az edény fala mellett. Tányérra borítjuk, szőlőszemekkel és müzlivel dekoráljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.