Elkészítés: A csirkecombokat a mustárral bekenjük fél órával az elkészítés előtt.
Kevés olajon elősütjük a csirkecombokat, kivesszük a zsiradékból, majd ezen a szeletelt vöröshagymát, gombát, virslit, csemege uborkát, kockára vágott szalonnát összepirítjuk kevés sóval.
A combokat pecsenyesütőbe tesszük, megsózzuk, megborsozzuk, ízlés szerint megszórjuk majoránnával, ráöntjük ezt a ragut, felöntjük vízzel, hogy majdnem ellepje, majd sütőbe tesszük fedővel lefedve.
Ha a comb megpuhult, az alatta lévő levet leöntjük, lassú tűzön sűrűre kiforraljuk (a húsról visszamaradt mustártól besűrűsödik).
A combokat kevés időre visszatesszük a sütőbe, hogy kicsit megpiruljon.
Tálaláskor a combokat meglocsoljuk a mustáros szósszal, a ragut mellé vagy rátesszük. Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.