Elkészítés: A hús- és a szalonnaszeleteket megkenjük
mustárral. A szalonnaszeleteket kiterítjük, mindegyikre 1-1 szelet húst fektetünk, nem kell megsózni a szalonna miatt, de feketeborsot, bazsalikomot, oregánót szórjunk minden hússzeletre. Ráhelyezzük a meghámozott nyers burgonyákat, feltekerjük, fogvájóval összetűzzük.
Olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával, belerakjuk a tekercseket, kis vizet aláöntve készre főzzük.
Ha megpuhult, fokhagymás-tejfölös habarással besűrítjük.
Káposztasalátával, párolt rizzsel kínáljuk. Pikáns ízű, laktató étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.