Elkészítés: Az olajjal együtt felhevítjük a margarin felét, hozzáadjuk a lisztet, és 2 percig kevergetjük. Kis adagokban hozzáöntjük a tejet, és állandó kevergetés mellett 5 percig főzzük, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a mustárt. Ízlés szerint sózzuk, és melegen tartjuk.
A virslit megfőzzük, hosszában kettévágjuk. A kenyérszeletek mindkét oldalát megpirítjuk, majd hőálló edénybe tesszük, rájuk helyezzük a virsliket, és a tetejükre kanalazzuk a mustáros szószt.
Megszórjuk zsemlemorzsával, kis kockákra vágva ráhelyezzük a maradék margarint, és grillfokozaton pár perc alatt aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.