Elkészítése: A jól megmosott, majd ruhán leszárított birkacombot besózzuk, a megtisztított sárgarépát, petrezselyemgyökeret összevágva, a megreszelt hagymát, a felszeletelt zöldpaprikát, a darabokra vágott paradicsomot a combbal lábosba tesszük, s fedő alatt megpároljuk. Amikor elfőtte a levét, és a hús már pirulni kezd, felöntjük annyi jó édes musttal, hogy ellepje, s tovább pároljuk, míg a must elfő, és a hús másodszor is pirulni kezd. Újra ráöntjük a mustot, de csak annyit, amennyi ahhoz kell, hogy a mártásnak jó sűrű leve legyen. A húst kiszedjük, a mártást átpasszírozzuk, és ráöntjük a fölszeletelt, tálba rakott húsra. Sós burgonyát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.