Elkészítés: Az aszalt sárgabarackot apró kockára vágjuk. A mézet fél kupica vízzel simára keverjük. A tepsit vékonyan kikenjük vajjal, és a sütőt előmelegítjük 180 fokra. 13 dkg vajat felolvasztjuk, a vízzel higított mézzel és a cukorral a tűzön addig keverjük, amíg a cukor felolvad. A tűzről lehúzzuk és szódabikarbonát keverünk bele. A zabpelyhet, a szezámmagot, a kókuszreszeléket, a cukrozott cseresznyét (vagy mazsolát), az aszalt sárgabarackot és a lisztet hozzáadjuk a masszához, és alapossan összekeverjük. A tésztát kis kupacokban a tepsibe rakjuk, helyet kihagyva két tészta között, mert terjeszkedni fog. A sütőben aranysárgára sütjük. A tepsibe hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.