Elkészítés: Az aszalt sárgabarackot apró kockára vágjuk. A mézet fél kupica vízzel simára keverjük. A tepsit vékonyan kikenjük vajjal, és a sütőt előmelegítjük 180 fokra. 13 dkg vajat felolvasztjuk, a vízzel higított mézzel és a cukorral a tűzön addig keverjük, amíg a cukor felolvad. A tűzről lehúzzuk és szódabikarbonát keverünk bele. A zabpelyhet, a szezámmagot, a kókuszreszeléket, a cukrozott cseresznyét (vagy mazsolát), az aszalt sárgabarackot és a lisztet hozzáadjuk a masszához, és alapossan összekeverjük. A tésztát kis kupacokban a tepsibe rakjuk, helyet kihagyva két tészta között, mert terjeszkedni fog. A sütőben aranysárgára sütjük. A tepsibe hagyjuk kihűlni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.