Elkészítés: A 6 tojást szétválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a 6 evőkanál cukorral, amit előtte ledarálunk. Ezután beleszitáljuk a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet, majd belerakjuk a rumaromát, és egy közepes, téglalap alakú tepsiben kisütjük a piskótát. Közben már nekilátunk a krémnek. A tejben feloldjuk a cukrot és a vaníliás cukrot a tűzön, majd ha elkezd forrni, beleszórjuk a darált diót. Felforraljuk, egy kicsit rotyogtatjuk, majd amikor sűrűsödni kezd, belerakjuk a keményítőt, és 5 percig főzzük vele. Ezután ha kihűlt, berakjuk a fagyasztóba kb. 20-30 percre, közben persze figyeljük, hogy nehogy túl megdermedjen. Amikor kezd összeállni, akkor megtöltjük vele a tésztát, amit tetszőleges módon több lapba vágunk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.