Elkészítés: A piskótához a tojássárgáját a porcukorral habosra keverem, majd a kakaós és sütőporos lisztet hozzákeverem. A tojásfehérjét kemény habbá verem, majd óvatosan hozzákeverem a lisztes-tojásos masszához, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze.
Sütőpapírral kibélelt kb. 15 cm átmérőjű formába öntöm, és 180 fokos előmelegített sütőben megsütöm.
A krémhez 3 dl tejet felforralok, a maradék tejjel a 2 csomag pudingport, a kakaópor és a porcukrot elkeverem, majd a felforralt tejhez öntöm, pudinggá főzöm. Még a meleg krémbe rakom az étcsokit, belereszelem a narancs héját, a narancs levét belefacsarom. Miután kihűlt a krém, a vajjal együtt habosra keverem.
Miután kihűlt a piskóta, 3 vagy 5 részre vágom, és megtöltöm a krémmel, majd étcsokival és naranccsal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.