Elkészítés: A piskótához a cukrot, a joghurtot és a vajat habosra keverjük. A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és kakaót alaposan összekeverjük, és habvarővel kanalanként a vajas keverékbe dolgozzuk. Ha már nagyon sűrü, egy kis tejet öntünk hozzá. Ezután felváltva adagoljuk a lisztes keveréket és a tejet, miközben habverővel habosra keverük a tésztát. Tortaformában 180 fokon kb. 30 percet sütjük.
A krémhez a krémsajt kivételével a hozzávalókat gőz fölött összeolvasztjuk. Ha langyosra hűlt, mehet bele a krémsajt is. Legalább 1 órát hűtőben pihennie kell, mielőtt betöltjük.
Ha a piskóta kihűlt, kettévágjuk, és a krém felét egyenletesen rákenjük. A maradék krémmel bevonjuk a tortát, narancsszeletekkel és tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.