Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, szójamártással meglocsoljuk. Egy narancsot alaposan megmosunk, sárga héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A többi narancsot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és a chilipaprikával együtt felkarikázzuk. A pritaminpaprikát megmossuk, húsát kockára vágjuk.
Elkészítés: Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk. Beledobjuk a húst, és nagy lángon, rázogatva megpirítjuk. Ráöntjük a narancslevet, hozzáadjuk a hagymát, a chilit, a gyömbért, a paprikát. Sóval, borssal, reszelt narancshéjjal ízesítjük, és 1-2 perc alatt átforrósítjuk. A tűzről levéve belekeverjük a narancsgerezdeket, és forrón máris tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 388 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.