Elkészítés: Nagyon kemény habbá verünk 6 tojásfehérjét, és 5 dkg cukorral még tovább verjük.
Egy másik edényben a tojások sárgáját 15 dkg cukorral és 1 teáskanál sütőporral szintén habosra keverjük. 6 evőkanál frissen facsart narancslevet és 1 evőkanál reszelt narancshéjat adunk hozzá, és ezzel is keverjük 1-2 percig. Végül 15 dkg réteslisztet szitálunk hozzá, és egy alaposan kikent kuglófformába töltjük.
Előmelegített sütőbe rakjuk, és tűpróbáig sütjük a süteményt.
Adhatunk hozzá vaníliamártást, de gyümölcssalátával is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.