Elkészítés: Egy tálba tesszük a darált kekszet, és hozzáadjuk a reszelt narancshéjat, a mandulalikőrt, a vajat és annyi tejet, hogy összeálljon, majd hozzáadjuk a marcipánt is, és jól egybegyúrjuk.
A kész tésztát munkalapon, amire egy sütőpapírt vagy fóliát teszünk 1,5 cm magasan elsimítjuk, nyomkodjuk, hogy szép, egyenletes, sima legyen a teteje. Én egy kisebb (15x22 cm és 1,5 cm magas) tálcát használtam, amit előtte kibéleltem fóliával. Így a daraboláskor simán ki tudtam emelni.
A tetejére a 2 dkg vajat egy edényben habzásig hevítjük (kisütjük belőle a vizet), majd levesszük a tűzről. Vigyázzunk, nehogy megégjen. Beletördeljük a csokoládét, de már nem tesszük vissza a tűzre, hanem folyamatosan kevergetve felolvasztjuk a meleg vajban, majd vékonyan bevonjuk vele a tészta tetejét.
Hűtőbe tesszük fél-1 órára, míg jól lehűl, és az ízek is összeérnek.
Miután eleget pihent a hűtőben, kivesszük, és 2,5x2,5 cm-es kockákra vágjuk, így kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.