Elkészítés: 1. A lisztet deszkára öntjük, mélyedést formálunk a közepébe, ide adagoljuk a zsírt, 3 dkg cukrot, a bort és a tojásokat. Összegyúrjuk, majd 1 órát pihentetjük.
2. Kinyújtjuk a tésztát, majd feldaraboljuk kb. 8x8 cm-es darabokra, kicsit még nyújtunk rajta, majd a csövekre csavarjuk a tésztadarabokat (lépésről lépésre lásd a folyamatot a képgalériában!).
3. Bőséges mennyiségű olajat melegítünk, beletesszük a tésztával beburkolt csöveket, és aranybarnára sütjük.
4. Papírtörlőre szedjük, lecsúsztatjuk a tésztát a csövekről.
5. A töltelékhez összekeverjük a ricottát 15 dkg cukorral és a vaníliapéppel, ha szükséges, 1-2 kanál tejszínt adunk hozzá, hogy krémesebb legyen. Végül hozzáadjuk a cukrozott narancshéjat. Habzsákba kanalazzuk a krémet, majd megtöltjük a kihűlt tésztákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.