Elkészítés: Veszünk két tálat, az egyikbe belerakjuk a 6 tojás sárgáját, kikeverjük 2 evőkanál cukorral, majd hozzáadjuk a mascarponét, a narancs levét és reszelt héját, a vaníliás cukrot, 3 evőkanál rumot, a habosra vert 2 dl habtejszínt, 1 dl kávét, és az egészet habosra keverjük robotgéppel. A másik tálban a 6 tojás fehérjét 2 evőkanál cukorral keményre verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a krémhez. A maradék kávéba belerakom a megmaradt rumot, és a babapiskótát ebbe mártogatom, a krémmel egy szögletes tálban egymásra rétegezem. Hűtőbe rakom, tálalás előtt kakaóporral szitán keresztül megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.