Elkészítés: A sárgarépákat megtisztítva, félbevágva feltesszük főni. Nem főzzük túl puhára, majd kihűtjük. Közben a hagymákat apróra vágjuk, megsózzuk. A kockacukrokat egyenként jól bedörzsöljük (az előzőleg forró vízzel alaposan megmosott) narancsok héjával, majd rádobjuk a hagymára. A narancsokat ezután úgy hámozzuk meg, mint az almát, és felkockázzuk. Ezt is a tálba tesszük. Fűszerezzük a mustárral, curryvel, citromlével. Végül a felaprított, kihűlt sárgarépát és a sajtot is hozzátesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.