Elkészítés: A sárgarépákat megtisztítva, félbevágva feltesszük főni. Nem főzzük túl puhára, majd kihűtjük. Közben a hagymákat apróra vágjuk, megsózzuk. A kockacukrokat egyenként jól bedörzsöljük (az előzőleg forró vízzel alaposan megmosott) narancsok héjával, majd rádobjuk a hagymára. A narancsokat ezután úgy hámozzuk meg, mint az almát, és felkockázzuk. Ezt is a tálba tesszük. Fűszerezzük a mustárral, curryvel, citromlével. Végül a felaprított, kihűlt sárgarépát és a sajtot is hozzátesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.