Elkészítés: Keverjük el a narancslét a narancshéjjal, a szójaszósszal és a cukorral. Öntsük műanyag zacskóba, adjuk hozzá a szeletelt húst. Jól lezárva tegyük hűtőszekrénybe egy-két órára. Időnként forgassuk meg a zacskót. Főzzük meg a tésztát sós, forró vízben. A cukkínit és a répát vékonyan szeleteljük csíkokra. A póréhagymát karikázzuk. A cukkínit tegyük szűrőbe, szórjuk meg egy teáskanál sóval, hagyjuk állni negyedórán át, majd csavarjuk ki belőle a vizet. Forró olajon pirítsuk át a répát, a cukkínit és a póréhagymát a zúzott fokhagymával. Keverjük hozzá a leszűrt tésztát. Pirítsuk három percig, ízesítsük frissen őrölt borssal. Vegyük ki a pácolt szeleteket a zacskóból, sózzuk, borsozzuk. Olajon vagy grillsütőben süssük át mindkét oldalát három percig. Frissen tálaljuk fűszeres vajkarikával és a bazsalikommal díszített spagettivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.