Elkészítés: Keverjük el a narancslét a narancshéjjal, a szójaszósszal és a cukorral. Öntsük műanyag zacskóba, adjuk hozzá a szeletelt húst. Jól lezárva tegyük hűtőszekrénybe egy-két órára. Időnként forgassuk meg a zacskót. Főzzük meg a tésztát sós, forró vízben. A cukkínit és a répát vékonyan szeleteljük csíkokra. A póréhagymát karikázzuk. A cukkínit tegyük szűrőbe, szórjuk meg egy teáskanál sóval, hagyjuk állni negyedórán át, majd csavarjuk ki belőle a vizet. Forró olajon pirítsuk át a répát, a cukkínit és a póréhagymát a zúzott fokhagymával. Keverjük hozzá a leszűrt tésztát. Pirítsuk három percig, ízesítsük frissen őrölt borssal. Vegyük ki a pácolt szeleteket a zacskóból, sózzuk, borsozzuk. Olajon vagy grillsütőben süssük át mindkét oldalát három percig. Frissen tálaljuk fűszeres vajkarikával és a bazsalikommal díszített spagettivel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.