Előkészítés: A zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint beáztatjuk 4 evőkanál vízbe, és 10 percig állni hagyjuk. A narancsokat alaposan megmossuk, héjukat lereszeljük, levüket kinyomjuk.
Elkészítés: A zselatinhoz öntjük a narancslevet, a cukrot, felforraljuk, és kissé hűlni hagyjuk. Beleszórjuk a narancshéjat, apró darabokra tépkedve a marcipánt, és a kézi robotgéppel habosra keverjük. Végül a masszába dolgozzuk a joghurtot. Amikor a krém elkezd kocsonyásodni, kemény habbá verjük a tejszínt, és beleforgatjuk. Hideg vízzel kiöblítünk 4 formát vagy kelyhet, beletöltjük a masszát, és kb. 4 órára betesszük a hűtőbe. A formából vagy egyszerűen kistányérra vagy megfelelő nagyságú piskótatészta-karikákra vagy kekszre vagy egyéb édes formákba borítjuk a krémet. Tetejét 1-1 szelet naranccsal és cseresznyebefőttel díszítjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.