Elkészítés: A narancsok tetejét levágjuk, karalábévájóval kiszedjük a belsejüket a fehér részig. Turmixoljuk, leszűrjük.
A vaníliás pudingport felfőzünk az előírt módon, de nem tejjel, hanem a leszűrt narancslével és további 2 dl narancslével, melyet ízesítünk narancslikőrrel, végül lazítjuk a felvert, cukrozott tejszínhabbal.
Ha kihűlt, betöltjük a narancskosarakba, és mélyhűtőbe rakjuk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük ízlés szerinti cukorral, a mélyhűtőben megfagyott, töltött narancsot feldíszítjük a felvert tojáshabbal, és ezt a sütő legmelegebb hőfokán gyorsan rápirítjuk.
Közben elkészítjük a gyümölcsöt. A hársfavirág mézet karamellizáljuk, átforgatjuk benne a gyümölcsöket és a virágszirmokat, és narancslikőrrel flambírozzuk.
Gyorsan tálaljuk a sült parfét, mely belül még hideg maradt, és körítjük a forró gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.