Elkészítés: A 15 dkg zsírt, 5 tojássárgáját, 2 tasak vaníliás cukrot és 1 evőkanál cukrot habosra keverem, majd belekeverem a 35 dkg lisztet, a 2 dkg élesztőt langyos tejben felfuttatva és az egy kávéskanál sót! Összegyúrom. Ha lágyabbra szeretném, rakhatok bele egy kevés tejfölt!
2 cipóra osztom. Az egyiket kivajazott tepsibe rakom, és baracklekvárral megkenem. 15 dkg diót elkavarok 3 evőkanál cukorral és ezt a baracklekvárra kenem. Rárakom a 2. tésztát, lekvárt kenek rá. Egy órára hidegre rakom. 5 tojásfehérjét felverek, majd 20 dkg cukrot rakok hozzá. Rákenem a lekvárra, és közepes lángon sütni kezdem. Amikor a tojásfehérje bebarnult, zsírpapírt teszek rá, és készre sütöm!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.