Elkészítés: A vajat elmorzsolunk a liszttel. Hozzáadunk 3 tojássárgáját, 1 evőkanál cukrot, csipet sót és fél csésze tejben felfuttatott 2 dkg élesztőt.
Jól összedolgozzuk, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, tepsibe tesszük, és pihentetjük, amíg kissé megkel. Akkor sütőbe téve 180 fokon halványsárgára sütjük.
Ezután megkenjük baracklekvárral, erre tesszük a 6 tojás keményre vert habját, amibe 25 dkg porcukrot és 1 csomag vaníliás cukrot kevertünk.
Langyos sütőbe visszatéve, a habot inkább szárítjuk, mint sütjük, amíg megszilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.