Elkészítés: A kockára szeletelt, megsózott csirkemellet wokban megpirítom (de nem szárítom ki). Ezalatt felteszek vizet melegedni, és a nudlit kis adagonként beleöntöm a forró vízbe. Szűrő segítségével azonnal kimerem a vízből (nem hagyom szétfőni), és a megpirított csirkemellekhez adom. Amikor az összes nudli kész, nagy lángon hirtelen ropogósra pirítom a csirkemellel együtt (vigyázzunk, ne nagyon kevergessük, mert a nudli ragadós lehet). A hagymát karikákra szelem, a paradicsomot felkockázom úgy, hogy a magjait eltávolítom. Amikor megpirult a nudlis hús, az előkészített hagymát és paradicsomot hozzáadom. Megszórom ízlés szerint bazsalikommal, megöntözöm az ecettel. 1-2 percig együtt sütöm, és azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.