Elkészítés: A tojássárgáját kikeverjük habosra a cukorral, a fehérjét felverjük habnak, és lassan összekeverjük. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a vaníliás cukrot, összeforgatjuk. Ezt a masszát kétfelé osztjuk, és az egyik felébe kakaót teszünk.
Két habzsákba tesszük a masszát, és sütőpapírral kibélelt tepsibe ferdén csíkokat nyomunk felváltva.
180 fokos sütőben sütjük kb. 10 percig (tűpróbáig), még melegen a sütőpapírral együtt feltekerjük.
Mikor kihűlt, levesszük a sütőpapírt. a piskótát megkenjük nutellával, és ismét feltekerjük. Pici porcukorral meghintjük, és szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.