Elkészítés: A csirkemelleket a csontja mentén felszúrjuk, és a vágatokba vékony szelet főtt füstölt sonkát vagy
bacont és 1 szelet sajtot csúsztatunk úgy, hogy a széle ne lógjon ki. Sóval bedörzsöljük.
Hajszálvékony füstölt szalonnával kirakjuk a tűzálló tálat vagy tepsit. Karikára vágott vöröshagymát és egy sor karikára vágott zöldpaprikát teszünk rá. Erre jön a megmosott rizs, majd paradicsomszeletekkel befedjük. Ráfektetjük a csirkmelleket. Közét rózsáira szedett karfiollal rakjuk ki, margarindarabkákat szórunk közé.
A tálat vagy tepsit fóliával letakarjuk, és kb. 1 óra alatt megsütjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.