Előkészítés: A rizst leöblítjük, bő vízben megfőzzük, leszűrjük. A nyársakat használat előtt egy órára vízbe áztatjuk. A húst megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, összevágjuk. A paradicsomot megmossuk, összevágjuk. A datolyát kimagozzuk, négybe vágjuk. A koriandert (petrezselymet) leöblítjük, és felaprítjuk.
Elkészítés: Nagy tálban összekeverjük a csirkét a joghurttal, a korianderrel, a köménnyel és a fokhagyma felével. A csirkedarabokat a nyársakra fűzzük, és addig grillezzük, amíg a hús megpuhul. Eközben a borsót megmossuk, és megpároljuk, a levét leszűrjük. (A konzervet leszűrjük.) Teflonedényben felforrósítjuk az olajat, kevergetve megpirítjuk benne a vöröshagymát a maradék fokhagymával. Vigyázzunk, nehogy a fokhagyma megégjen. Hozzáadjuk a paradicsomot, a rizst, a datolyát, a koriandert, a mandulát, és kevergetve összeforrósítjuk. Végül a borsót is belekeverjük. A nyárson sült csirkét zöldséges rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.