Elkészítés: Összerakjuk a grillsütőt, faszenet teszünk bele, meggyújtjuk, és iszunk egy kis házi piros bort. A szalonnát ujjnyi vastagra szeleteljük, és nagyobb kockákra vágjuk. A kolbászt hüvelyknyi darabokra vágjuk, a paprikát kicsumázzuk, és a szalonnához hasonlóra vágjuk. 4 vöröshagymát elfelezünk, a többit cikkekre vágjuk.
Elkészítjük nyársainkat, a következő rafinált módon: először fél hagyma, majd szalonna, hagymacikk, kolbász, paprika kerül. Ha megtelt a nyárs, egy fél hagymával lezárjuk, majd nekidőlünk a következőnek. Megsózzuk, és rácsra téve, erős parázs felett, forgatva - olajjal kenegetve készre sütjük.
Friss kenyér, valamint az elején említett házi bor kerüljön hozzá, más nem is kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.