Elkészítés: 1. Főzzük ki a tésztát.
2. Fél liter vizet forraljunk fel egy lábasban. Ha forr, dobjuk bele a 2 leveskockát. Ha a kockák felolvadtak, rakjuk bele a kis kockákra vágott csirkemellet.
3. Lassú tűzön kb. 20 percig főzzük, amíg a hús meg nem puhul.
4. A lisztet keverjük csomómentesre a tejszínnel, és adjuk hozzá 1 merőkanállal a húslevesből is, majd öntsük hozzá a leveshez, forraljuk fel.
5. Adjuk hozzá a kukoricakonzervet, sózzuk, borsozzuk.
6. További 5 percig még főzzük, majd tálaláskor adjuk hozzá a kifőtt cérnatésztát is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.