Elkészítés: 1. Főzzük ki a tésztát.
2. Fél liter vizet forraljunk fel egy lábasban. Ha forr, dobjuk bele a 2 leveskockát. Ha a kockák felolvadtak, rakjuk bele a kis kockákra vágott csirkemellet.
3. Lassú tűzön kb. 20 percig főzzük, amíg a hús meg nem puhul.
4. A lisztet keverjük csomómentesre a tejszínnel, és adjuk hozzá 1 merőkanállal a húslevesből is, majd öntsük hozzá a leveshez, forraljuk fel.
5. Adjuk hozzá a kukoricakonzervet, sózzuk, borsozzuk.
6. További 5 percig még főzzük, majd tálaláskor adjuk hozzá a kifőtt cérnatésztát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.