Elkészítés: Az oldalasokat mély tepsibe tesszük, mellérakjuk a negyedelt hagymákat és a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük vízzel. Lefóliázzuk, és 150 Celsius-fokos sütőben megpároljuk. Akkor van kész, ha a csont kb. 2 cm-re látszik a hústól.
Közben elkészítjük a lakkot: az Aranyszarvas Szarvasgombás Szilvalekvárt összekeverjük a mézzel, a ketchuppal és a chiliporral.
Ha az oldalasok kész vannak, bekenjük a lakkal, majd vagy faszenes grillsütőben vagy otthoni sütőben 180 Celsius-fokon rásütjük a mázat.
Az újburgonyát megtisztítjuk és 40 percig az oldalas mellet sütjük 180 Celsius-fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.