Elkészítés: Az élesztőt a porcukorral és a tejjel felfuttatjuk. Összekeverjük a hozzávalókat, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, és jól összegyúrjuk.
Nem feltétlenül kell pihentetni, de a 10-15 perces állásért nem haragszik... :-))
Kinyújtjuk úgy 1 cm vastagra, bebordázzuk a tetejét késsel, majd a kis szaggatóval kiszaggatjuk. Zsírpapíros tepsibe tesszük, a tetejét megkenjük tojással. Szórhatunk rá sót, köményt, esetleg sajtot.
20 perc alatt kb. 200 fokon készre (aranybarnára) sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.