- A piskótához a lisztet, sütőport, kakaóport átszitáljuk, a tojássárgákat és a cukrot alaposan összedolgozzuk, hozzáadjuk az olajat és a tejet, majd az átszitált száraz összetevőket. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd ezzel lazítjuk a tésztát. Kb. 150-160 fokon , 50 percig sütjük.-A zseléhez az epret, a cukrot, a vizet pár percig forraljuk, majd át kell szűrni, ezután kell a zselatint hozzáadni (a hátulján lévő leírás alapján).- A krémhez a kekszet lereszeljük, a habtejszínt kemény habbá verjük ( opcionálisan tehetünk bele habfixálót), a mascarponet, a reszelt kekszet a porcukrot összekeverjük, majd a habbal lazítjuk.- A vajkrémhez vízgőz fölé tesszük a tojásfehérjét a cukorral, folyamatos kevergetés közben arra törekszünk, h a cukor elolvadjon. Ezután kihűlésig habosítjuk. A vajat alacsony fokozatra váltva adagoljuk hozzá a végén. Fontos, h szobahőmérsékletű legyen a vaj!Ebből egy kicsit kiveszünk, amihez reszelt oreot teszünk, ezzel fogunk díszíteni.Ezután összetesszük a tortát, a piskótát 4 részre lehet vágni. És rétegezni, a közepébe a zselét is bele kell tenni. Két rétegben burkoljuk a svájci vajkrémmel. A díszítéshez egyszerűen vízgőz felett felolvaszott étcsokoládét használtam, a félre tett vajkrémet, kekszet és oreos csoki darabokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.