Elkészítés:A tojásokat ketté választjuk. A fehérjét kemény habbá verjük a cukorral,majd hozzáadjuk a sárgáját és az olajat és a narancshéjat majd tovább keverjük de csak addig míg elkeveredik benne minden. Hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet majd óvatosan nagy mozdulatokkal fakanállal vagy gumilapáttal a fehérjéhez forgatjuk.180 fokon tűpróbáig sütjük.Krém:A sárgáját a cukorral a keményítővel és az egy deci tejjel habosra keverjük. Flerakjuk a maradék tejet forrni a vaníliaaromával majd ha felforrt hozzáadjuk a masszánkat és puding állagúvá főzzük. Felverjük a habot,hozzákeverjük a mascarponét majd hozzáadagoljuk a kihűlt főzött krémünket vigyázva hogy ne verjük túl. Hozzáadjuk a narancshéjat és az aszaltgyümölcsöt.Külső krém:A mascarponét kikevertem a porcukorral,a habalapot kemény habbávertem majd összekevertem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.