Elkészítés: Háromfelé vágjuk a piskótát, meglocsoljuk 1 dl víz, 5 dkg cukor és rum vagy rumaroma kiforralt keverékével.
Majd gőz felett elkészítjük a krémet: a 3 tojássárgáját 1 dkg liszttel, 1 csomag vaníliás cukorral, 5 dkg cukorral és fél dl tejjel kikeverjük, ha besűrűsödik, az 1 dl vízben kiforralt zselatint is hozzákeverjük. A kemény habbá vert tejszínhez keverjük óvatosan. Ne törjük!
A piskótalapokat megszórjuk mazsolával, és megtöltjük a krémmel. Úgy osszuk a lapok közé, hogy a külsejét is be tudjuk vonni vele. Majd díszítsük tetszés szerint.
Hűtőbe tesszük és rövid pihentetés után fogyasztható.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.