Elkészítés: A salátát megtisztítjuk, leöblítjük, szárazra rázzuk, és falatnyi darabokra tépkedjük. A diót zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, majd tányérra borítjuk, kihűtjük. A szőlőt megmossuk, leszemezzük, kettévágjuk, magjait kiszedjük. A körtét megmossuk, kettévágjuk, magházát kiemeljük, húsát vékony szeletkékre vágjuk.
Az öntethez simára keverjük az olajat az ecettel, a citromlével, és sóval, borssal ízesítjük. A salátát összekeverjük a szőlővel és a körtével, és rálocsoljuk az öntetet.
A szalonnaszeleteket ropogósra pirítjuk a serpenyőben, a salátára szórjuk a dióval és a napraforgómaggal együtt. Azonnal tálaljuk. Kenyeret kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.