Előkészítés: A zellert meghámozzuk, megmossuk, és gyufaszál vastagságú csíkokra vágjuk. Megcsepegtetjük citromlével, és állni hagyjuk. A sajtot és a kenyeret kis kockákra vágjuk. A dió felét durván összevagdaljuk. Az almát és a körtét megmossuk, négybe vágjuk, magházát kiemeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne a kenyérkockákat. Egy negyed almát finomra lereszelünk, a többit a körtével együtt vékony szeletkékre vágjuk. Összekeverjük az ecetet az almapéppel, sóval, borssal, cukorral ízesítjük, és erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. A zellert, az almát, a körtét, a sajtot, a vágott diót és a kenyérkockákat összekeverjük, ráöntjük az öntetet, összeforgatjuk. A dióbelekkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.