Előkészítés: Az őszibarackbefőtt levét leszűrjük, felfogjuk. A barackokat kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk. A habzóbort hűtőszekrényben jól lehűtjük.
Elkészítés: A baracklevet és a barackot összekeverjük, megszórjuk a cukorral, és felöntjük az édes borral. Legalább 1 óra hosszáig állni hagyjuk. Tálaláskor hozzáöntjük a habzóbort a boros őszibarackhoz. Cukrozott szélű koktélos poharakban tálaljuk. A poharakba szétosztjuk az őszibarackot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.