Elkészítés: A csatos tortaforma alját sütőpapírral kibélelem. A tésztához a tojássárgáját a cukorral, a vízzel és a szárított élesztővel kikeverem, a felvert fehérjét és a lisztet is hozzáadom, a tortaformába öntöm, és kb. 5-8 perc alatt megsütöm. Hűlni hagyom.
A nagyon hideg tejszínt felverem, utána beleteszem a cukrot, a vaníliás cukrot, és tovább verem.
A joghurtokba keverem a a zselatint, mikróban addig melegítem, míg felolvad. Hűlés után a tejszínt és a joghurtot összevegyítem.
A barackokat meghámozom, vékony cikkekre vágom.
A megsült tésztát a a barackkal kirakom. 8 darabot félreteszek a tetejére, a maradékot apró kockára vágva belekeverem óvatosan a tejszín és joghurt keverékbe, majd a barackkal megrakott piskóta tetejére öntöm. A tetejét a félretett barackokkal díszítem.
Kb. 1-2 óra alatt a hűtőben megszilárdul, a tortaforma csatját lebontva szeletelhető is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.