Elkészítés: 1. A teljes kiőrlésű kekszet egy nylon zacskóba töltjük, sodrófával szétmorzsoljuk. A lágy vajat hozzáadjuk, és az egészet jól összedolgozzuk, majd egy tortaformaba (22-24 cm átmérőjű) nyomkodjuk, lesimítjuk, majd egy órára a hűtőbe tesszük.
2. A töltelékhez a túrót a joghurttal, a porcukorral és a baracklikőrrel simára keverjük. Ezután a tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, és a túrókrémbe keverjük.
3. A barackokat apróra kockázzuk, a krémhez adjuk.
4. A krémet az alapra halmozzuk, tetejét elsimítjuk, és kb. 2 órára a hűtőbe tesszük. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.