Elkészítés: A barackokat meghámozom, ha nagyon nehezen jön le a héja, akkor leforázom, és utána már könnyen lejön. Kezemmel összenyomom, és egy tálba teszem. Botmixerrel összeturmixolom. A habtejszín felét habnak felverem, a másik felét a barackhoz keverem (szintén a botmixerrel, mert így habosabb lesz). Végén hozzákeverem a felvert habot is. Beteszem egy műanyag, lezárható edénybe, és kb. 1-1,5 órára beteszem a mélyhűtőbe. Tálalás előtt ízlés szerint teszek bele cukrot. Vaníliafagyival és tejszínhabbal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.