Elkészítés: A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon fehéredésig sütjük.
A vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és lepirítjuk.
A csirkemelleket tepsibe vagy tűzálló tálba helyezzük egymás mellé. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát, majd 1-1 szelet sajtot teszünk.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen rápirul. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.