Elkészítés: Elkészítés előtt 24 órával előtte lepácoljuk a szeletelt, kiklopfolt karajt a következő módon: a mustárt, a fokhagymakrémet, sót és borsot egy kis tálban összekeverünk, megkenjük vele a hússzeleteket. A hagymákat felkarikázzuk. Kevés hagymát teszünk egy olyan tálba, aminek van teteje. Belerétegezzük a húsokat, hagymakarikákkal felváltva. Majd a végén felöntjük olajjal. Rátesszük a tetőt, és picit összerázzuk, hogy az olaj mindenhova eljusson. Legalább 24 órát a hűtőben hagyjuk.
Egy közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, ráhelyezzük a hússzeleteket (én a hagymát le szoktam szedni pácolás után), a karikára vágott paradicsomokkal szeletenként befedjük a húsokat. Lereszeljük a sajtot, adunk hozzá sót, bazsalikomot, oregánót, és összrázzuk finoman, majd beterítjük vele a paradicsom szeleteket.
Alufóliával letakarva 180-190 fokos sütőbe toljuk. 10-15 percenként megnézzük, és ha már szépen sülnek, leszedjük az alufóliát, és megpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.